آشپزی

4 روش تهیه حلوای زعفرانی مجلسی برای افطار

حلوا زعفرانی یکی از انواع حلوای مجلسی می باشد. حلوای زعفرانی بسیار خوش طعم، خوش عطر و مناسب برای یک پذیرایی میباشد. این حلوای خوشمزه را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد. در این مطلب با آموزش 4 روش تهیه حلوای زعفرانی مجلسی در خدمت شما عزیزان هستیم. چنانچه...

5 تیر 1399

طرز تهیه نان باگت خانگی

نان باگت از نان های پرطرفداری است که با طعم خوب و بافت نرمی که دارد در تهیه ساندویچ ها از آن استفاده می گردد.

6 خرداد 1399

کدام روغن خوراکی بهتر است؟

روغن های خوراکی امروزه جزو لاینفک آشپزی محسوب می شوند. با پیشرفت علم تغذیه، بر تنوع روغن های خوراکی افزوده شده است، اما سوال اینجا است که کدام روغن از بقیه بهتر است؟

27 اردیبهشت 1399

لزوم حفظ آرامش در روزهای شیوع کروناویروس

طی هفته های گذشته کروناویروس در صدر اخبار سراسر جهان قرار گرفته و نگرانی ها در مورد شیوع بیماری کووید-19 افراد را مضطرب کرده است.

12 اردیبهشت 1399

مربای توت فرنگی، خوش رنگ و خوشمزه

مربای توت فرنگی را علاوه بر صبحانه می توانید با خامه صبحانه، کره یا انواع پنکیک سرو کنید.

23 فروردین 1399

رژیم غذایی اسپانیا

رژیم غذایی مردم اسپانیا سرشار از تنوع غذایی است که ترکیبات اصلی آن ها، از موادی تهیه می شود که مخصوص کشور اسپانیا بوده و از تازگی و طراوت بی نظیری برخوردار است. همین امر باعث شده تا غذاهای کشور اسپانیا دارای طعم و رایحه کاملا منحصر به فردی باشد که هر گردشگری...

28 اسفند 1398