طرز تهیه مچبوس جنوبی با گوشت گوسفند و حشو

به گزارش مجله لیست پیوند، غذاهای فوق العاده جنوبی پر از رنگ و عطر و طعم هستند. مچبوس یک غذای محبوب جنوبی است که هم با گوشت، هم ماهی و هم با مرغ تهیه می گردد و هرکدام ادویه مخصوص خودشان را دارند. در این ویدیوی ویژه از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه مچبوس را با گوشت گوسفندی را آموزش می دهیم که طعم و عطر بی نظیری دارد.

طرز تهیه مچبوس جنوبی با گوشت گوسفند و حشو

مواد لازم مچبوس

  • گردن گوسفند: 1 کیلو (گوشت گوسفند 500 گرم)
  • ادویه کاری گوشت: 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چای خوری
  • پودر لیمو عمانی: نصف قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه دانه درشت: به اندازه لازم
  • نمک: به اندازه لازم
  • پیاز میانه: 3 عدد
  • زعفران دم نموده: نصف پیمانه
  • فلفل قلمی تند: 3 عدد
  • برگ بو، چوب دارچین، مغز بادام هندی: به اندازه دلخواه
  • برنج: 5 پیمانه

مواد لازم حشو

  • کشمش: 1 پیمانه
  • نخود پخته: 2 پیمانه
  • هویج خلالی: 1 پیمانه
  • سیب زمینی بزرگ: 1 عدد
  • پیاز میانه: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، پودر لیمو عمانی، ادویه کاری و نمک: نصف قاشق غذاخوری

مناسب برای: 4 نفر

زمان پخت: 3 ساعت

طرز تهیه مچبوس گوشت گوسفند جنوبی

  1. در ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن سرخ کنید و 3 عدد فلفل تند قلمی را نیز به پیازها اضافه کنید. کمی که پیازها تفت خورد، 1 قاشق غذاخوری زردچوبه، 1 قاشق غذاخوری ادویه کاری، نصف قاشق غذاخوری پودر دارچین، نصف قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی، نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه، 1 قاشق غذاخوری پاپریکا و 1 قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
  2. برای اینکه گوشت خوب پخته گردد، در ابتدای کار به آن نمک اضافه نکنید. گوشت گردن را درون قابلمه بگذارید و نصف پیمانه زعفران دم نموده را نیز به آن اضافه کنید و کمی گوشت را تفت بدهید و سپس 6 الی 7 پیمانه آب درون قابلمه بریزید و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت کاملا بپزد (اندازه آب بسته به نوع برنج، متغیر است).
  3. برای تهیه حشو، 1 عدد سیب زمینی بزرگ را نگینی خورد نموده و اندازهی زردچوبه نیز به آن اضافه کنید و در روغن سرخ کنید. زمانی که سیب زمینی ها سرخ شدند آن را از تابه خارج نموده و سپس 1 عدد پیاز میانه خلال شده را در همان روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی گردد. سپس 1 پیمانه هویج خلال شده را نیز به پیازها اضافه کنید تا سرخ گردد. بعد کشمش و نخود پخته شده به همراه 1 عدد فلفل تند قلمی به ترکیب پیاز و هویج اضافه کنید و تفت بدهید. سپس زردچوبه، پودر لیمو عمانی، ادویه کاری و نمک هرکدام به اندازه نصف قاشق غذاخوری به ترکیب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید (در این مرحله می توانید از مغز گردو و یا بادام هندی نیز استفاده نموده و به همراه مواد تفت بدهید).
  4. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به مواد اضافه نموده و تفت بدهید و در آخر سیب زمینی های سرخ شده را نیز به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و سپس حرارت شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا مواد دم بکشد.
  5. پس از آن که گوشت گردن خوب پخته شد، نمک را به اندازه دلخواه به آن اضافه کنید و سپس گوشت را از قابلمه خارج کنید. 5 پیمانه برنجی را که از قبل خیس نموده اید را به آب گوشت اضافه کنید و یک بوته سیر را روی برنج گذاشته و بگذارید تا برنج دم بکشد. آب گوشت باید به اندازه 1 بند انگشت بالاتر از برنج باشد. اگر اندازه آن کم بود، به برنج آب اضافه کنید. دقت کنید که برنج خارجی نسبت به برنج ایرانی، به آب بیشتری برای پخت احتیاج دارد.
  6. پس از آنکه برنج دم کشید، روی برنج را با مواد حشو و گوشت تزیین کنید تا آماده سرو گردد.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 4 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 4 اردیبهشت 1404 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 1800

به "طرز تهیه مچبوس جنوبی با گوشت گوسفند و حشو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مچبوس جنوبی با گوشت گوسفند و حشو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید