طرز تهیه میگو پلو؛ غذایی دریایی با عطر و طعم جنوب

به گزارش مجله لیست پیوند، وقتی صحبت از غذاهای جنوبی می گردد، ناخودآگاه عطر و طعم غذاهای دریایی با آن ادویه های خاص و دوست داشتنی در سرمان می پیچد. امروز قصد داریم طرز تهیه میگو پلو را به شما آموزش دهیم که در شهرهای مختلف جنوب کشور تهیه می گردد. عطر و طعم میگو در ترکیب با سبزی و ادویه های جنوبی هوش را از سر هر کسی می برد؛ طوری که حتی اگر علاقه مند به غذاهای دریایی نیستید، شما را عاشق این غذا کند.

طرز تهیه میگو پلو؛ غذایی دریایی با عطر و طعم جنوب

مواد لازم

  • میگوی پاک شده: 500 گرم
  • برنج: 3 پیمانه (500 گرم)
  • گشنیز: 100 گرم
  • شوید: 100 گرم
  • شنبلیله خشک: 1 قاشق چای خوری (یا 3 شاخه تازه)
  • کشمش پلویی: 1 پیمانه
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • گردو: دو سوم پیمانه
  • زعفران دم نموده غلیظ: به مقدار لازم
  • گرد لیمو عمانی: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: 1 قاشق چای خوری سرپُر
  • زردچوبه، دارچین، زیره، تخم گشنیز نیم کوب و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پلو

  1. برای تهیه مایع میگو پلو، پیازها را در کمی روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید.
  2. زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و گرد لیمو عمانی را به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  3. سبزی ها را به پیاز اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه با هم تفت دهید.
  4. میگوی پاک شده و زعفران دم کشیده را اضافه کنید و به همراه مواد 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
  5. گردو، کشمش پلویی و در صورت دلخواه شنبلیله را اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن، نمک غذا را تنظیم و شعله را خاموش کنید.
  6. برنج خیس نموده را در آب جوش ریخته و کمی زنده تر از حالت عادی آبکش کنید.
  7. برای ته دیگ، یک سیب زمینی بزرگ را رنده و با زعفران و نمک مخلوط کنید. کف قابلمه را کمی روغن و یک پیمانه آب بریزید و سیب زمینی را کاملا پخش کنید. این آب به زودتر دم کشیدن برنج یاری می نماید.
  8. کمی برنج روی سیب زمینی ها بریزید و سپس کمی از مایع میگو را روی آن قرار دهید. این کار را لایه به لایه تا انتهای مواد ادامه دهید.
  9. بعد از دم کشیدن میگو پلو، می توانید کمی روغن داغ روی آن بریزید تا برنج ظاهری مجلسی تر و طعمی بهتر پیدا کند.
  10. نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 2 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 1799

به "طرز تهیه میگو پلو؛ غذایی دریایی با عطر و طعم جنوب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه میگو پلو؛ غذایی دریایی با عطر و طعم جنوب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید