7 ماده غذایی برای مقابله با ریفلاکس معده

به گزارش مجله لیست پیوند، این کربوهیدرات ها هضم سختی دارند از این رو کاهش مصرف غذا هایی که حاوی فودمپ هستند به بهبود هضم، از بین بردن مسائل دستگاه گوارش و کاهش وزن یاری خواهد نمود.

7 ماده غذایی برای مقابله با ریفلاکس معده

فودمپ ها یا همان غذا های حاوی کربوهیدرات مسئول التهاب روده، گاز، نفخ و دیگر مسائل ناراحت نماینده معده باشند.

این کربوهیدرات ها هضم سختی دارند از این رو کاهش مصرف غذا هایی که حاوی فودمپ هستند به بهبود هضم، از بین بردن مسائل دستگاه گوارش و کاهش وزن یاری خواهد نمود.

با این حال مصرف بعضی مواد غذایی برای از بین بردن ریفلاکس معده، خالی از لطف نیست:

ماست: به خاطر داشته باشید که در اینجا منظور ما ماست های شیرین شده و دارای خامه نیست. انواع ماست کم چرب یا بدون چربی منجر به کاهش فشار در اسنفکتر تحتانی مری و بالا رفتن سرعت هضم غذا می گردد.

خربزه: این گروه از میوه ها هم برای کاهش علائم سوزش سر دل مفیدند، اما همچون آنچه که درباره موز گفته شد، ممکن است که در معدودی از افراد، برعکس عمل کرده و علائم را تشدید نمایند. به همین دلیل در صورت بروز مشکل باید از مصرف آن ها پرهیز گردد.

سبزیجات تیره رنگ: این قبیل سبزیجات از قبیل مارچوبه، کلم بروکسل، کلم پیچ و اسفناج خاصیت قلیایی دارند و در هضم موثر غذا و کاهش اسید معده موثرند.

بلغور جو: جو دو سر یکی از برترین انتخاب ها برای وعده صبحانه و میان وعده در طی روز است. این ماده غذایی، هم سیر نماینده است و هم از بالا رفتن اسید معده در داخل مری، جلوگیری می نماید. جو دو سر رو حتی می توان با کشمش مصرف کرد، زیرا این توانایی را دارد که اسید کشمش را جذب خود کند.

آدامس: منجر به افزایش فراوری بزاق و کاهش اندازه اسید در مری می گردد. دقت کنید که در انتخاب آدامس ها، نوع حاوی نعناع و بدون شکر آن ها را انتخاب کنید.

زنجبیل: اگر در حد متعادل مصرف گردد، یکی از مواد غذایی بسیار مفید برای مبارزه با سوزش سر دل است. در طول تاریخ از زنجبیل به منظور از بین بردن التهاب و مسائل گوارشی استفاده می شده است.

موز: این میوه به علت PH مناسبی که دارد یک میان وعده فوق العاده برای مبتلایان به سوزش سر دل است. خاصیت قلیایی موز منجر به خنثی کردن اسید معده و یاری به تخفیف علائم ریفلاکس می گردد. البته در معدودی از افراد همانطور که مصرف انواع توت ها، پرتقال و گریپ فروت منجر به فراوری اسید در معده می گردد، مصرف موز نیز می تواند همین علامت را ایجاد کند.

منبع: فرادید
انتشار: 19 آبان 1401 بروزرسانی: 19 آبان 1401 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 1543

به "7 ماده غذایی برای مقابله با ریفلاکس معده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 ماده غذایی برای مقابله با ریفلاکس معده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید