طرز تهیه نان باگت خانگی

به گزارش مجله لیست پیوند، نان باگت از نان های پرطرفداری است که با طعم خوب و بافت نرمی که دارد در تهیه ساندویچ ها از آن استفاده می گردد.

طرز تهیه نان باگت خانگی

نان باگت با روکشی برشته و بافتی نرم از انواع نان هایی است که در سرو ساندویچ از آن استفاده می گردد. این روزها که به ندرت از خانه بیرون می روید بهترین فرصت است تا این نان را به صورت خانگی تهیه نموده و لحظات شادی را برای خانواده با تهیه ساندویچ های خانگی خلق کنید. خبرنگاران را با طرز تهیه نان باگت فرانسوی ورق بزنید.

مواد لازم

  • شیر : 1 لیوان
  • آب : نصف لیوان
  • کره نرم شده : یک چهارم لیوان
  • آرد سفید:4 لیوان
  • خمیر مایه فوری : 1 قاشق غذاخوری
  • شکر : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : یک و نیم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ : 1 عدد

طرز تهیه نان باگت

  • آب، شیر و کره را در یک قابلمه ریخته و آن روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه مخلوط گرم شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد گردد.
  • در ظرفی دیگر یک و نیم لیوان از آرد را با شکر ، نمک و خمیر مایه مخلوط کنید و هم بزنید وقتی مواد خوب مخلوط شد شیر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
  • تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  • باقی مانده آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را با دست ورز دهید (به اضافه کردن آرد تا زمانی ادامه دهید تا خمیر به دستتان نچسبد).
  • خمیر را حدود 8 تا 10 دقیقه ورز دهید و سپس روی آن را بپوشانید تا 15 دقیقه استراحت کند.
  • روی سطح کار کمی آرد بپاشید و بعد از استراحت خمیر، آن را روی سطح کار قرار داده و کمی ورز دهید.
  • خمیر را به شکل استوانه در آورده و سپس با یک چاقوی خیس و تیز خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • خمیرها را گرد نموده و اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند.
  • هر کدام از خمیرها را با یاری وردنه به صورت دایره ای به قطر 15 سانتی متر باز نموده و خمیرهای باز شده را رول کنید. سر و ته رول ها را به داخل جمع نموده و فشار دهید تا باز نشوند.
  • رول ها را با فاصله زیاد داخل سینی فر بچینید.
  • با پارچه تمیز و یا سلفون روی سینی را بپوشانید و بگذارید تا خمیرها یک تا 2 ساعت استراحت نمایند و حجمشان دو برابر گردد.
  • فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه داغ نموده و سینی را به مدت 12 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها پخته شده و روی آنها کمی طلایی گردد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع نان طرز تهیه نان کماج را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 6 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 317

به "طرز تهیه نان باگت خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان باگت خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید