انواع دسر با هلو؛ 7 دسر محشر و حرفه ای!

به گزارش مجله لیست پیوند، خبرنگاران | سرویس آشپزی - هلو از میوه های تابستانی با طبعی خنک بوده که عطر و طعم دلپذیر آن بسیار وسوسه انگیز است. این میوه محبوب در تهیه دسر های زیادی مانند کیک هلو، کمپوت هلو و مارمالاد هلو مورد استفاده قرار می گیرد. این میوه خوش مزه در ترکیب با سایر مواد غذایی، طعمی منحصر به فرد ایجاد می نماید. بنابراین انواع دسر با هلو را می توان درست کرد با یک تزئین زیبا، در مهمانی ها به میز خود جلوه ای دیگر بخشید. در این مطلب طرز تهیه 7 مدل از بهترین دسر ها با هلو آورده شده است.

انواع دسر با هلو؛ 7 دسر محشر و حرفه ای!

برای دسترسی سریع به دسر مدنظرتان، می توانید از فهرست موضوعی زیر بهره ببرید.

1. دسر ساده هلو

2. دسر هلو و بستنی

3. دسر هلو و نشاسته

4. دسر هلو با کیک و کمپوت

5. دسر هلو کبابی و پنیر

6. دسر لایه ای هلو با خامه

7. دسر هلو با کیک بادام

انواع دسر با هلو

1. دسر ساده هلو

مواد لازم
هلوی درشت رسیده4 عدد
پودر قند2 قاشق غذاخوری
پرتقال1 عدد
آب انگور شیرین یا هر نوع میوه شیرین دیگر200 میلی لیتر

دستور تهیه

  • هلو ها را شسته و هسته آن ها را خارج کنید؛ سپس پوست آن ها را گرفته و به صورت برش های نازک خرد کنید.
  • برش های هلو را در ظرف سرو بریزید و روی آن پودر قند بپاشید.
  • حال پوست پرتقال را گرفته، قسمت سفید رنگ پوست پرتقال را جدا نموده و دور بریزید؛ سپس قسمت نارنجی پوست پرتقال را به صورت خلالی برش زده و در کاسه آب سرد بریزید.
  • پس از 30 دقیقه، خلال های پوست پرتقال را آبکش نموده و اجازه دهید خشک شوند.
  • آب پرتقال را گرفته، با آب انگور مخلوط نموده به روی هلو ها اضافه کنید.
  • دسر هلو را با خلال پوست پرتقال تزئین نموده و سپس سرو کنید.

2. دسر هلو و بستنی

مواد لازم
هلو پوست کنده و ورقه شده4 فنجان
شکر1/3 فنجان
عصاره وانیل1 قاشق چای خوری
جو دوسر پرک شده1/2 فنجان
شکر قهوه ای1/2 فنجان
آرد چند منظوره1/4 فنجان
کره6 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی3 فنجان

مراحل تهیه

  • تکه های هلو، شکر و عصاره وانیل را در کاسه عظیمی ریخته و با هم مخلوط کنید.
  • سپس آن را کف یک قالب نچسب مربعی به ابعاد 16 سانتی متر پهن کنید.
  • جو دوسر، شکر قهوه ای و آرد را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید؛ کره را به آن اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست شوند، سپس آن را روی هلو ها بریزید.
  • روی قالب را با فویل بپوشانید و قالب را به مدت 20-15 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید و گریل را روشن کنید.
  • پس از این مدت، گریل را خاموش نموده و اجازه دهید دسر هلو کاملا خنک گردد.
  • دسر هلو را در کاسه وافل بریزید و روی آن بستنی قرار دهید.

نوش جان …

بیشتر بدانید: طرز تهیه برگ هلو به 3 روش آسان

3. دسر هلو و نشاسته

مواد لازم
هلو1 عدد
شیر1 لیتر
زرده تخم مرغ1 عدد
آرد برنج2 قاشق غذاخوری
نشاسته3 قاشق غذاخوری
شکر4 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چای خوری
کره2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل، خلال بادام یا پسته برای تزیینبه مقدار لازم

دستور تهیه

  • هسته و پوست هلو را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.
  • شیر، نشاسته، آرد برنج، پودر نارگیل، زرده تخم مرغ و شکر را در قابلمه ای ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
  • به هم زدن مواد روی حرارت ملایم ادامه داده تا غلیظ گردد.
  • در خاتمه وانیل و کره را اضافه نموده، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
  • صبر کنید تا مخلوط ولرم گردد؛ در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.
  • 2 الی 3 قاشق غذاخوری از مخلوط را پس از ولرم شدن در ظروف سرو بریزید، روی آن را با تکه های هلو بپوشانید و روی هلو را دوباره با مخلوط پر کنید.
  • دسر هلو را در دمای محیط قرار داده تا کاملا سرد گردد؛ سپس در یخچال بگذارید تا خنک گردد.
  • پس از سرد شدن دسر، روی آن را با پودر نارگیل، خلال پسته یا بادام تزئین نموده و به صورت سرد سرو کنید.

4. دسر هلو با کیک و کمپوت

مواد لازم
کمپوت هلو2 قوطی (معادل 450 گرم)
شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1 قاشق چایخوری
کیک زعفرانی یا ساده500 گرم
بادام پرک3/4 فنجان
کره سرد1/2 فنجان

مراحل تهیه

  • فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. (180 درجه سانتی گراد)

  • قالبی به ابعاد 26*18 سانتی متر انتخاب نموده و کف آن را چرب کنید.
  • یک قوطی کمپوت هلو را همراه با شربت در داخل قالب بریزید.
  • کمپوت هلوی دیگر را صاف نموده تا شربت آن گرفته گردد؛ سپس فقط تکه های هلو را به قالب اضافه کنید.
  • شکر قهوه ای و پودر دارچین را روی هلو ها بپاشید.
  • کیک زعفرانی را خرد نموده و به صورت یکنواخت در قالب پهن کنید.
  • پرک بادام را به عنوان آخرین لایه ریخته، سپس کره را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و با فاصله روی دسر قرار دهید.
  • قالب را 40-35 دقیقه در فر قرار داده تا روی دسر به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآید.
  • دسر هلو را از فر خارج نموده و به صورت گرم میل کنید.

5. دسر هلو کبابی و پنیر

مواد لازم
پنیر ماسکارپونه175 گرم
هلو4 عدد
مغز گردوی خردشده40 گرم
روغن مایع1 قاشق چای خوری
شیره افرا یا خرما2 قاشق غذاخوری

روش تهیه

  • هلو ها را پس از شستن از وسط نصف نموده و هسته آن ها را خارج کنید.
  • پنیر ماسکارپونه و گردو را در کاسه کوچکی ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند؛ سپس آن را در یخچال قرار داده تا سرد گردد.
  • روی هلو ها را با کمی روغن چرب نموده، سپس آن ها را به مدت 10-5 دقیقه روی زغال، کباب کنید.
  • هلو های کباب شده را در ظرف سرو بچینید و درون آن ها را با مخلوط پنیر ماسکارپونه و گردو پر کنید.
  • مقداری شیره افرا یا خرما روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.

نوش جان …

6. دسر لایه ای هلو با خامه

مواد لازم
شکر1 فنجان
نشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری
نمک1/4 قاشق چای خوری
شیر کم چرب3 فنجان
زرده تخم مرغ6 عدد
عصاره وانیل2 قاشق چای خوری
کیک اسفنجی ساده500 گرم
شربت پرتقال1/4 فنجان
هلوی پوست کنده و ورقه شده4-6 فنجان
بلوبری یا تمشک یا هر میوه دیگری2-4 فنجان
بادام پرک بوداده1/2 فنجان
خامه فرم گرفتهبه میزان لازم

دستور تهیه

  • شکر، نشاسته ذرت و نمک را در شیرجوش یا قابلمه عظیمی مخلوط کنید
  • شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا مرتب هم زده تا به جوش آید و غلیظ گردد.
  • حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت 2 دقیقه دیگر بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  • زرده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و مقدار کمی از مخلوط فوق را به صورت داغ به آن اضافه نموده و هم بزنید تا زرده ها باز شوند.
  • سپس مخلوط را به قابلمه برگردانید و مرتب هم بزنید.
  • اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت ملایم به مدت 2 دقیقه بجوشد، سپس فورا آن را از روی حرارت برداشته و در کاسه ای بریزید.
  • حال وانیل را به آن اضافه نموده، هم بزنید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک گردد.
  • روی مواد را با سلفون بپوشانید و حدود 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک گردد.
  • کیک ساده اسفنجی را به قطعات مکعبی کوچکی به ابعاد 1 سانتی متر برش زده، سپس نیمی از برش های کیک را کف ظرف سرو بریزید.
  • 2 قاشق غذاخوری از شربت پرتقال را روی کیک بریزید و روی آن را با نیمی از تکه های هلو و بلوبری بپوشانید.
  • 1/4 فنجان از بادام پرک و نیمی از مخلوط آماده شده را به ترتیب در لایه های جداگانه به ظرف سرو اضافه کنید.
  • لایه ها را تکرار کنید تا همه مواد تمام گردد.
  • روی ظرف سرو را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا سرد گردد.
  • در آخر روی دسر هلو را با خامه فرم گرفته و تکه های هلو و بلوبری تزئین نموده و به صورت سرد سرو کنید.

7. دسر هلو با کیک بادام

مواد لازم
آرد چند منظوره3 فنجان
شکر1.5 فنجان
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
نمک1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین1/4 قاشق چای خوری
روغن قنادی1 فنجان
تخم مرغ عظیم1 عدد
عصاره وانیل1 قاشق چای خوری
هلوی متوسط پوست کنده و خرد شده9 عدد
اسانس بادام1 قاشق چای خوری
نشاسته ذرت4 قاشق چای خوری

دستور تهیه

  • فر را روی حرارت 375 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • آرد، 1 فنجان شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط نموده و سپس کره را به آن اضافه کنید.
  • مخلوط فوق را هم بزنید تا کره ذوب شده و مواد خشک به کره آغشته شوند.
  • تخم مرغ و وانیل را در ظرف دیگری هم بزنید تا کرم رنگ گردد.
  • سپس آن را به مخلوط آردی فوق اضافه کنید؛ مواد را با چنگال هم بزنید تا مخلوط خمیری یکدستی حاصل گردد.
  • 2 فنجان از مخلوط خمیری فوق را برای روی دسر کنار گذاشته و بقیه را در قالب چرب شده ای به ابعاد 18*26 سانتی متر بریزید. (سایز قالب خیلی مهم نبوده و می توانید از سایزهای دیگر بهره ببرید.)
  • تکه های هلو و اسانس بادام را در کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
  • در کاسه دیگری نشاسته ذرت و به جامانده شکر را مخلوط نموده، سپس به مخلوط هلو بیافزایید و هم بزنید تا تکه های هلو کاملا به آن آغشته شوند.
  • هلو ها را در قالب پهن کنید؛ به طوری که یک لایه هلو روی مخلوط خمیری را بپوشاند.
  • روی لایه هلو را با مخلوط خمیری که قبلا کنار گذاشته بودید، بپوشانید.
  • قالب را در فری که قبلا گرم نموده اید به مدت 45-40 دقیقه قرار دهید تا روی دسر طلایی مایل به قهوه ای گردد.
  • اجازه دهید دسر هلو در قالب کاملا خنک گردد، سپس آن را برش بزنید.

نوش جان …

سخن آخر

همان طور که ملاحظه کردید دسر های زیادی را می توان با هلو درست کرد و با افزودن طعم دهنده های مختلفی می توان به آن تنوع بخشید. امیدواریم از این مطلب استفاده نموده و این دسر های خوش آب و رنگ را در منزل درست کنید. همچنین در این روزهای گرم تابستان، تهیه اسموتی هلو را به شما پیشنهاد می کنیم.

اگر شما نیز دسر های دیگری با این میوه درست می کنید، آن را به وسیله بخش ارسال نظر با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 2 تیر 1400 بروزرسانی: 2 تیر 1400 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 1043

به "انواع دسر با هلو؛ 7 دسر محشر و حرفه ای!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انواع دسر با هلو؛ 7 دسر محشر و حرفه ای!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید