طرز تهیه روغن نارگیل در خانه

به گزارش مجله لیست پیوند، با تهیه روغن نارگیل خانگی می توانید روغنی خالص با بهترین کیفیت در اختیار داشته باشید و با آسودگی خاطر آن را استفاده نمایید.

طرز تهیه روغن نارگیل در خانه

جهت دریافت خدمات پتینه کار با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از تصویر زندگی

روش اول تهیه روغن نارگیل

گوشت نارگیل را خرد نموده داخل مخلوط کن یا غذاساز باکم آب سرد میکس کنید. سپس در صافی پارچه ای ریخته و شیر نارگیل را داخل ظرفی بریزید.

صافی را با دست به خوبی فشار دهید. شیر نارگیل را مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا روغن روی سطح آن ببندد.

روغن را با قاشق از روی سطح جدا کنید.

روش دوم روغن گیری

گوشت نارگیل و آب جوش را داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید. مخلوط را در صافی پارچه ای ریخته و فشار دهید تا شیره آن خارج گردد.

مجددا تفاله ها را با کمی آب جوش داخل مخلوط کن میکس کنید. شیر نارگیل را 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا روغن روی آن جمع گردد.

روش سوم استخراج روغن از نارگیل خشک

نارگیل خشک را تکه تکه نموده و در آب میوه گیری بریزید تا آب و روغن از گوشت نارگیل جدا گردد. نارگیل های آب گرفته را مجددا در آبمیوه گیری بریزید تا روغن به جامانده در آن گرفته گردد.

روغن حاصله را 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا روغن خالص روی آن جمع گردد.

∗ در هر سه روش پس از جدا کردن روغن از روی شیر نارگیل، آن را در ماهیتابه ای ریخته و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا مرحله ای که روغن خالص و گلوله های طلایی رنگ در ظرف بماند.

روغن را از صافی رد نموده و در شیشه های کوچک برای مصارف بعدی نگهداری کنید.

∗ می توانید به جای گذاشتن در یخچال، مستقیما در ظرفی بجوشانید تا آب آن تبخیر شده و روغن باقی بماند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 بهمن 1399 بروزرسانی: 12 بهمن 1399 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 787

به "طرز تهیه روغن نارگیل در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه روغن نارگیل در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید