طرز تهیه دمپختک؛ یک غذای سریع و راحت

به گزارش مجله لیست پیوند، دمپختک را درست کنید و با خوردن ترشی این لذت را چندبرابر کنید.

طرز تهیه دمپختک؛ یک غذای سریع و راحت

مواد لازم برای تهیه دمپختک:

  • باقالا زرد خشک: 2 پیمانه
  • برنج: 400 گرم
  • پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ
  • زرد چوبه: 1 قاشق غذا خوری
  • کره یا روغن: به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت دمپختک:

1. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

2. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و میزانی روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالی ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت میزانی زرد چوبه هم به باقالی ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد 3 لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

3. کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و میزانی کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.

4. پیازهای خرد شده را هم در میزانی روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.

5. بعد از سرو دمپختک می توانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 16 مهر 1400 بروزرسانی: 16 مهر 1400 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 1194

به "طرز تهیه دمپختک؛ یک غذای سریع و راحت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمپختک؛ یک غذای سریع و راحت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید