طرز تهیه خورش چغاله

به گزارش مجله لیست پیوند، خورش چغاله یک خورش فصلی محسوب می گردد. این خورش با نام خورش چاقاله بادوم هم شناخته می گردد.

طرز تهیه خورش چغاله

به گزارش خبرنگاران به نقل ازپارسی دی

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم خورش چغاله بادام

  • گوشت خورشتی 300 گرم
  • چغاله بادام 300 گرم
  • نعناع 50 گرم
  • جعفری 200 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • آبغوره به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه خورش چغاله بادام

از 2 ساعت قبل از آغاز به آشپزی چغاله ها را در یک کاسه بخیسانید تا کمی نرم شوند. برای آغاز آشپزی ابتدا پیاز ها را به صورن نگینی یا خلالی خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید.

پس از اینکه روغن مایع کمی داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. زمانی که پیاز شفاف و نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که زردچوبه و پیاز یکدست شوند ادامه دهید.

در همین حین گوشت خورشتی را بشویید و به صورت قورمه ای (مانند خورش قرمه سبزی) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ گردد. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چغاله ها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید.

دقت داشته باشید حتما چوب های انتهای چغاله ها را جدا کنید. پس از اینکه چغاله ها را هم کمی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. در این مرحله اجازه دهید گوشت و چغاله با حرارت ملایم بپزند.

در مرحله بعدی نعناع و جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه جداگانه تفت دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان کمی پر رنگ تر گردد. پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط نعناع و جعفری را به قابلمه اضافه کنید.

پس از اضافه کردن مخلوط نعناع و جعفری اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیندازد. در 15 دقیقه پایانی پخت خورش آبغوره را به همراه نمک ، فلفل سیاه را اضافه کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

نکات پخت خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام با مرغ

در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید و مایلید خورش چغاله بادام را با گوشت مرغ تهیه کنید کافیست گوشت خورشتی را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از 600 تا 800 گرم گوشت مرغ بهره ببرید. مراحل پخت این خورش با گوشت قرمز یا گوشت مرغ با هم تفاوتی ندارد ، ضمن اینکه خورش چغاله بادام با مرغ سریعتر آماده می گردد

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 بهمن 1399 بروزرسانی: 1 بهمن 1399 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 760

به "طرز تهیه خورش چغاله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش چغاله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید