توصیه های تغذیه ای برای بهبودیافتگانِ کووید 19

به گزارش مجله لیست پیوند، پزشکان بر این باورند که در شرایط فعلی و با افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-19، مراقبت های پس از بهبودی از این بیماری بسیار مهم است و نمی توان اهمیت انتخاب رژیم غذاییِ مناسب پس از بهبودی از هر عفونتی را نادیده گرفت.

توصیه های تغذیه ای برای بهبودیافتگانِ کووید 19

به گزارش مجله لیست پیوند به نقل از ایسنا، مصرف مکمل هایی چون روی (زینک)، منیزیم و انواع ویتامین ها از زمان شیوع بیماری کووید-19 رو به افزایش است. بسیاری از افراد به منظور تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با این بیماری از قرص های حاوی این مواد مغذی مصرف می نمایند.

همچنین بیماران مبتلا به کووید-19 برای بهبودی سریع تر نیز از مکمل های حاوی این مواد مغذی استفاده می نمایند.

به گفته پزشکان با افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-19 مراقب تهای پس از بهبودی از اهمیت بسزایی برخوردار است و نمیتوان نقش رژیم غذایی پس از بهبودی از هر عفونتی را نادیده گرفت.

در حالیکه مصرف قرص های مکمل گزینه ساده تری برای تقویت بدن است اما جایگزینی آنها با گزینه های غذایی ساده و سالم در طولانی مدت سالم تر و در عین حال بدون عوارض احتمالی خواهد بود.

در چنین شرایطی پزشکان تاکید دارند که با انتخاب گزینه های ساده غذایی و طبیعی می توان مواد مغذی اساسی را در رژیم غذایی روزانه گنجاند.

اما چه مواد غذایی را باید به رژیم غذایی اضافه نمود تا بتوان از عفونت ها در امان ماند؟

پزشکان مصرف خوراکی های سرشار از ویتامین های A، D، E و مواد معدنی همچون روی و منیزیم را به منظور بهبود سریعتر بیماری و تقویت سیستم ایمنی توصیه می نمایند.

به نقل از timesnownews، همچنین از جمله مواد غذایی که حاوی مواد مغذی مفید برای بدن است و سیستم ایمنی را تقویت می نماید می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- مرکبات، توت فرنگی، فلفل دلمه ای، گل کلم، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، سیب زمینی شیرین و مارچوبه از جمله خوراکی های حاوی ویتامین C است.

- همچنین هویج، کدو تنبل، پرتقال، سیب زمینی شیرین، انبه، گرمک، سبزیجات دارای برگ تیره و بعضی انواع ماهی مانند سالمون از جمله خوراکی های حاوی ویتامین A به حساب می آیند.

- در مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها همچون خشکبار و دانه های روغنی از قبیل تخمه آفتابگردان ویتامین E موجود است.

- لوبیا، غلات ، دانه ها، مغزها، محصولات لبنی، تخم مرغ و شکلات تلخ نیز از جمله مواد غذایی حاوی روی (زینک) هستند.

- کلم بروکلی، آووکادو، موز، انجیر خشک، کیوی، طالبی و گریپ فروت حاوی میزان قابل توجهی از منیزیم است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 آبان 1399 بروزرسانی: 15 آبان 1399 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 611

به "توصیه های تغذیه ای برای بهبودیافتگانِ کووید 19" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های تغذیه ای برای بهبودیافتگانِ کووید 19"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید