لزوم حمایت از آموزش و پرورش در هنگام بررسی بودجه در مجلس
به گزارش مجله لیست پیوند، تهران (پانا) - نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس با بیان اینکه تزریق بودجه منطقی برای رفع مسائل فرهنگیان الزامی است، تاکید کرد که باید مسائل آموزش و پرورش را در هنگام بررسی بودجه سال آینده در مجلس پیگیری کرد.

به گزارش روابط عمومی مجلس، غلامعلی کوهساری نماینده مردم رامیان و آزادشهر و بخش های فندرسک و چشمه ساران در نشستی با وزیر آموزش و پرورش و معاونین ایشان مطرح نمود: مسائل آموزش و پرورش و فرهنگیان استان گلستان و شهرستانهای رامیان و آزادشهر نیازمند بررسی ویژه است تا بتوان مسائل اقتصادی این بزرگواران را رفع کرد.
نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی با یبان اینکه حمایت از فرهنگیان و پیگیری مسائل آموزش و پرورش در هنگام بررسی بودجه سال آینده در مجلس شورای اسلامی الزامی است شرح داد: موضوعات و مسائل آموزش و پرورش رامیان و آزادشهر، بررسی و برای رفع مسائل به وزارت آموزش و پروش ارجاع داده شده است.
منبع: خبرگزاری پانا