طرز تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص؛ آموزش با فیلم و عکس

به گزارش مجله لیست پیوند، پاستای ایتالیایی در شکلهای مختلفی همراه با سس های خاص و مجزا و شیوه های پخت متفاوت ارایه می گردد. یک سری از پاستاها به شکل رشته ای هستند مثل : اسپاگتی، تاله تلی فتوچینی و حتی لازانیا. یک سری از پاستاها شکلهای کوچک تری دارند مانند: پنه - پیکولی، فارفاله، صدفی، کانلونی، راویولی. بعلاوه هر قوم و ملیتی مطابق با ذائقه خود یک مدل طرز پخت و همینطور سس های مختلفی برای طعم دار کردن پاستا مثل سس پستو،سس آلفردو، سس اربیتا، سس بلونز و سس قارچ به وجود آورده است. در ایران معروف ترین مدل پاستا همان ماکارونی است که معمولا با گوشت چرخ نموده و رب و ادویه درست میگردد و بین مردم ما محبوبیت قابل توجهی دارد. امروز با آموزش پاستا الفردو که یک مدل پاستا ایتالیایی معروف است در کنارتون هستم.

طرز تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص؛ آموزش با فیلم و عکس
مواد لازم برای پخت پاستا آلفردو
پاستا500 گرم
فیله مرغ6 عدد (تعداد آن دلخواه است و بین 5 تا 10 عدد میتوانید بهره ببرید)
قارچ400 گرم
خامه200 گرم
شیر و یک قاشق غذاخوری آرد سفید (جایگزین خامه) 200 گرم
پنیر پارمسانیک پیاله کوچک
نمک و فلفلبه میزان لازم
کره 100 گرم
سیر5 حبه
جعفریبه میزان دلخواه

طرز تهیه پاستا آلفردو:

1- اول از همه، شما به یک سس الفردو احتیاج دارید؛ برای درست کردن سس کره رو داخل تابه بندازید و بذارید اب بشه.

2- بهش نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید و اندکی تفتش بدین تا کره طعم سیر رو به خودش بگیره.

3- حالا نوبت خامه است (شما به جای خامه از شیر هم میتوانید بهره ببرید و برای غلیظ شدنش یه کوچولو آرد بهش اضافه کنید.) بذارید یه کم سستون حرارت ببینه و غلیظ شه.

4- در اخر پنیر پارمسان رو بهش اضافه کنید و یه کوچولو صبر کنید که با هم کاملا ترکیب بشن.

5- فیله مرغ رو تو تابه ای که میزانی کره توی اون ریختید و اب شده بذارید و بهش نمک و فلفل اضافه کنید.

6- میتونید به کارتون یه سیر خورد شده هم اضافه کنید که طعم خوبی به مرغتون بده.

7- بعد ازینکه مرغتون کاملا پخت و یه کوچولو هم روش سرخ شد، حالا نوبت قارچ هست. قارچ های خرد شده رو تو تابه بریزید و بذارید یه کم تفت داده بشن و بپزن و برای خوش طعم کردن قارچ ها بهش نمک و کمی ابلیمو اضافه کنید.

8- حالا نوبت پخت پنه هست که من چون پنه نداشتم از یه مدل پاستای دیگه استفاده کردم. اونو به اب در حال جوش که داخلش نمک و روغن ریختید اضافه کنید و بذارید حدود 10 دقیقه بپزه.

9- قارچ رو به سستون اضافه کنیدو وقتی پاستاتون پخت، به سس و قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا طعم بگیره. تو این مرحله جعفری رو اضافه کنید (جعفری رو هر چقدر دیر تر اضافه کنید طعم تازگی و طراوت سبزی بیشتر حفظ میشه).

10-میتونید مرغتون رو هم قطعه قطعه کنید و تو این مرحله بهش اضافه کنید. یا مثل من روی پاستاتون بذارید تا قشنگ تر بشه.

در خصوص مرغ هم باید بگم که همون اول هم میتونید فیلتونو به قطعه های مربعی کوچیک تبدیل کنید و بعد بپزید؛دیگه این بخشش سلیقه ای هست????

امیدوارم از درست کردنش لذت ببرید. نوش جان!

منبع: اُکالا
انتشار: 22 دی 1400 بروزرسانی: 22 دی 1400 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 1301

به "طرز تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص؛ آموزش با فیلم و عکس" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص؛ آموزش با فیلم و عکس" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص؛ آموزش با فیلم و عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید