سیاستگذاران جشنواره هنرهای تجسمی فجر معرفی شدند

به گزارش مجله لیست پیوند، اعضای شورای سیاست گذاری و دبیر کل چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با حکم سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند.

سیاستگذاران جشنواره هنرهای تجسمی فجر معرفی شدند

به گزارش خبرنگاران به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، محمود شالویی، سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نخستین جلسه شورای سیاست گذاری چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، احکام اعضای شورا را اعطاء کرد و با اکثریت آرای شورا در این جلسه سید عباس میرهاشمی به عنوان دبیر چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر انتخاب شد.

سرپرست معاونت امور هنری، هادی مظفری را به عنوان رییس شورای سیاستگذاری چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر منصوب کرد و احکام منیژه آرمین، محسن حسنپور، امیر راد، پریسا شادقزوینی، سیدمسعود شجاعی طباطبایی، طاهر شیخ الحکمایی، حبیب الله صادقی، مینا صدری، علی اشرف صندوق آبادی، جاسم غضبانپور، سیدعباس میرهاشمی و مسعود نجابتی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره اعطا شد.

بعلاوه سرپرست معاونت امور هنری با توجه به نظر شورا، سیدعباس میرهاشمی را به عنوان دبیرکل چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

هنرهای تجسمی بی تردید زیباترین جلوه های شکوه ایران اسلامی و اندیشه والای هنری هنرمندان سرزمین ما را به تصویر کشیده است، از این رو جشنواره هنرهای تجسمی فجر نیز با سویه انقلابی و زیبایی شناسی منحصر به فرد خود، صندلیی بی بدیل در میان جشنواره های فجر انقلاب اسلامی دارد.

هنرمند گرامی جناب آقای سیدعباس میرهاشمی

با عنایت به نگاه و پیشینه هنری جنابعالی و بعلاوه تجربه دبیری در ادوار پیشین جشنواره و نظر شورای سیاست گذاری چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، شما را به سمت دبیرکل این دوره جشنواره منصوب میکنم.

امید است با بهره گیری از ظرفیت دبیرخانه و همراهی با شورای سیاستگذاری و دبیران و داوران جشنواره که هریک هنرمندان برجسته ای هستند، چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به برترین شکل و بالاترین کیفیت برگزار گردد و توانایی های هنر امروز ایران را به تصویر کشد.

آرزوی موفقیت جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

محمود شالویی در این جلسه با اشاره به پیشینه جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر از نظر کیفی و هنری و نحوه اجرا اهمیت دارد و ظرفیت های هنرهای تجسمی می تواند به برگزاری بهتر جشنواره یاری کند. در شکل اجرایی جشنواره، باید همه توان را برای اجرای بهتر به کار گرفته گردد تا مخاطب عمومی در جشنواره جذب گردد و رشد و بالندگی این جشنواره در جامعه هنری و فضای هنری مورد توجه قرار گیرد.

شالویی در ادامه به اهمیت بخش پژوهش و پیشینه این بخش در ادوار گذشته جشنواره اشاره نمود و گفت: با توجه به ظرفیت فوق العاده ای که در جشنواره وجود دارد در بخش پژوهش، دانشگاهیان در حوزه هنرهای تجسمی با جشنواره هنرهای تجسمی فجر مرتبط شوند و از ظرفیت علمی دانشگاه برای کیفیت بالای پژوهش در جشنواره بهره گرفته گردد.

وی بعلاوه افزود: دبیران و دبیرخانه جشنواره از نخستین دوره جشنواره تا به امروز کوشیده اند تا صندلی جشنواره و بخش های مختلف هنرهای تجسمی را در میان دستگاه ها و نهادهای دولتی و خصوصی و عموم مخاطبان ارتقاء دهند. بخشهای اصلی جشنواره مانند طوبای زرین و پژوهش و بخش های ویژه میتواند به این مهم یاری کند.

در ادامه این جسله هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی نیز با اشاره به تجربیات چند دوره اخیر و کوشش در جهت احیای بعضی بخش های فراموش شده در هنرهای تجسمی و بعلاوه یاری به اقتصاد هنر با حضور گالری ها گفت: تجربیات سال های گذشته نشان داده است با همکاری هنرمندان شاخص هنرهای تجسمی با دبیرخانه جشنواره توانسته ایم بخش عمده ای از مخاطبان را به سمت جشنواره هنرهای تجسمی سوق بدهیم. همکاری هنرمندان و دانشگاهیان در بخش های شورای سیاستگذاری، دبیری و داوری و شرکت در بخش های ویژه، فرصت مغتنی بوده است تا بتوانیم در حد امکان هنرهای تجسمی را در میان عموم مردم بیاوریم.

در ادامه نشست اعضای شورا رویکردهای چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر و فراخوان جشنواره را آنالیز کردند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 17 آبان 1400 بروزرسانی: 17 آبان 1400 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 1232

به "سیاستگذاران جشنواره هنرهای تجسمی فجر معرفی شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیاستگذاران جشنواره هنرهای تجسمی فجر معرفی شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید