گزارش تکان دهنده مرکز آمار از افزایش قیمت خوراکی ها

به گزارش مجله لیست پیوند، مرکز آمار ایران گزارش جدیدی از شرایط تورم در تیر ماه سال جاری منتشر نموده است که حاوی اطلاعات تکان دهنده ای درباره قیمت کالا های اساسی است.

گزارش تکان دهنده مرکز آمار از افزایش قیمت خوراکی ها

به گزارش خبرنگاران، گزارش مرکز آمار به خوبی نشان می دهد که سطح زندگی مردم در یک طول یک سال گذشته افت نموده است.

براساس گزارش مرکز آمار از 53 سه قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد 34 قلم درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای نقاط شهری (52.8 درصد) داشته اند. در این گزارشی جدولی منتشر شده است که نشان می دهد قیمت اقلام اساسی خوراکی در تیرماه سال جاری نسبت به تیر ماه سال گذشته چند درصد افزایش پیدا نموده است.

براین اساس روغن مایع 327 درصد، روغن نباتی جامد 285 درصد، برنج ایرانی درجه یک 188 درصد، سیب زمینی 173 درصد، ماکارونی 166 درصد، پنیر ایرانی 137 درصد، ماست پاستوریزه 134 درصد، رب گوجه فرنگی 134 درصد، شیر پاستوریزه 105 درصد، قند 95 درصد، شکر 81 درصد، پیاز 82 درصد افزایش قیمت داشته اند.

کمترین افزایش قیمت در فهرست اعلام شده مرکز آمار متعلق به کنسرو ماهی است که 19 درصد بوده است.

گزارش مرکز آمار تورم اقلام خوراکی در تیر ماه نسبت به خرداد را نیز بالا ارزیابی نموده است.

اقلام برنج ایرانی درجه یک 10.7 درصد، برنج خارجی درجه یک 6.5 درصد و رشته آش 5.2 درصد افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

مرغ ماشینی 26.1 درصد، کنسرو ماهی تن 3.2 درصد و گوشت گاو یا گوساله 2.6 درصد افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

دوغ پاستوریزه 18.8 درصد و خامه پاستوریزه 14.8 درصد و کره پاستوریزه (کره حیوانی) 14.3 درصد رشد قیمت داشته اند.

هویج فرنگی 21,6 درصد، پیاز 10.0 درصد و لوبیا چیتی 7.3 درصد،سس مایونز با 24,3 درصد و سس گوجه فرنگی با 7.4 درصد رشد قیمت نسبت به ماه قبل داشته اند.

منبع: فرارو
انتشار: 14 مرداد 1401 بروزرسانی: 14 مرداد 1401 گردآورنده: lalink.ir شناسه مطلب: 1491

به "گزارش تکان دهنده مرکز آمار از افزایش قیمت خوراکی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گزارش تکان دهنده مرکز آمار از افزایش قیمت خوراکی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید